Jak přežít chemtrailové deště
Milí přátelé,
myslela jsem, že jsem se psaním zpráv už skončila, ale to, co bych vám chtěla sdělit je natolik závažné a neradostné (jak jste si u mě už zvykli), že si svou vlastní zkušenost nemůžu nechat pro sebe.
Už více než pět let jezdím do předhůří Šumavy na svou zahrádku, kde je veliký sad s ovocem. Nikdy jsem neaplikovala žádné chemické prostředky, ničím stromy nestříkala, přesto letos poprvé jsem se přiotrávila vlasních ovocem – rybízem a vynikajícími třešněmi za starého stromu, vysokého asi 5 metrů.
Podle výpovědí mých takřka adoptivních rodičů, od nichž jsem sad koupila, na Šumavě pršelo nepřetržitě 20 dnů (od posledního novu do 10.7.) Každý večer, přes den a skoro každou noc s asi jedinou vyjímkou. I můj betonový sklípek pod chatičkou, kde jsem měla ještě jablka z října loňského roku, byl vyplaven (vysvětlila se mi tím záhada původně prázdných sklenic lehce zavíčkovaných , nyní plných vody!). Pršet přestalo 11.7., kdy jsem si z Prahy přivezla skoro kilový „kus orgonitu“, který jsem umístila v sadu. Do té doby jsem byla přesvědčená, že oblohu může „čistit“ pouze cloudbuster, který mám v Praze (zapůjčený od Namu). Na vlastní oči jsem pozorovala, jak všechny „mraky“, které se dostaly nad mou zahrádku, se začaly rozpadat na malé mráčky, děravět, až se vytvořilo velké modré kolečko na obloze. To bylo pro mě důkazem, že to nejsou žádné mraky, ale „chemtrailová mlhovina“, z níž často prší, a pokud je zbarvená do šeda, přináší bouřky, což jsem pozorovala o víkende týden předtím. Od té chvíle jsem si byla vnitřně jistá, že můžu jít v klidu do lesa na borůvky, že nezmoknu jako o minulém víkendu, že budu mít dobré podmínka na česání rybízu a třešní.
Už po předchozím víkendu jsem se cítila silně přiotrávená ovocem z vlastní zahrádky, které jsem konzumovala ve velkém, pálil mě celý zažívací trakt, podobně jako když jsem dříve snědla kupované jablko či hrozno (ovoce prý se stříká až 18krát). Bylo to ovšem daleko silnější pálení, kupované ovoce nejím pouze v malém množství. Řešila jsem to pitím očistných čajů. Jakoby „náhodou“ jsem od přítele dostala strojově psaný text s doporučeními jasnozřivého pátera Ferdy, kde se mj. psalo o dubové kůře, že:
„za 6 dní dokonale vyčistí tělo od všech škodlivin. Čím je dubová kůra starší, tím obsahuje méně tříslovin. Nemá se kupovat, ale nasbírat. Kupovaná v lékárně nemá třísloviny. Dubovou kůru brát jen ze stromů 8-10 let starých (průměr kmene asi 10 cm). Nenechávat na stromě oholené větve!
Na vyplavování nežádoucích látek po používání „léků“: 1 lžíce dubové kůry na ½ litru vody, 8 minut vařit, pít aspoň 2x denně. Možno též přiložit obklad na játra (3x) ze syrové cibule, užívá-li se více léků.
Čaj na bolesti v krku: 1 lžíce dubové kůry, ½ citrónu(napřed umýt v octě), lžíce petržele (kořen nebo nať), do ½ litru vody, vařit 8 minut, ihned slít. Pít 6 dní.
Čaj na kašel: 1 lžíce dubové kůry, kmínu, řebříčku, podbělu, citroni, lesního medu, 7 hřebíčků. Do ½ litru vody, 8 minut vařit, hned slít. Pít 7-14 dní denně.
Ovoce a zeleninu omývat:na 1 litr vody 1 lžíce soli a 1 lžíce octa. Nahnilé ovoce vyhodit celé, nevykrajovat! Plíseň je v celém kuse!
Čaj na lepší zažívání: 1 lžíce dubové kůry, 1 lžíce petržele do ½ l vody, vařit 8 minut. Dovody přidat:
a) ten kdo jedl nebo jí pepř – 6-4 nové koření
b) ten kdo jedl nebo jí ořechy – 1lžíce lístkových oříšků
c)ten kdo jedl nebo jí čokoládu či kakao – 4-7 hřebíčků
d)kdo jedl nebo jí pomeranče – 1 lžíce pomerančové kůry (omytou octem)
pít podle potíží 6-12 dní – do úlevy.
Kouel celého těla v odvaru: hrst dubové kůry, 20 dkg cibule, 5 stroužků česneku strouhaného, hrst přesličky, 3 lžíce fenyklu, hrst bezinkových větviček do 4 litrů dody 10 minut vařit, hned slít, nalít do vany, dotočit vodou, 20 minut koupel celého těla.
Zlepšuje celkovou dispozici, prokrvuje, čistí a posiluje nervy. Osvěžení celého těla – 1x týdně.
Žito: pít jako žitnou kávu ke snídani – žito čistí.
Ječmen: kroupy, krupky – čistí – často jíst.
Čočka: čočková polévka čistí střeva od nežádoucích baktérií. Často jíst.
Oves: ovesné vločky, obsahují lepek, aspoň 2x týdně jíst v jakékoli formě.
Pšenice: je krvetvorná. Večer namočit jako hrách, druhý den vařit asi 2 hodiny. Používat jako rýži nebo místo brambor.
Petržel: je zásaditá jako mrkev, snižuje překyselení těla. Nutno denně jíst.
Nejíst banány, pomeranče, nepít minerálky.“
To bylo jen pár rad moudrého pátera Ferdy, které v dnešní době můžeme stoprocentně využít.
Ovoce ze své zahrádky nezavrhnu, jen budu denně pít čaj z dubové kůry, budu ho konzimovat v daleko menším množství a budu jej omývat před konzumací v octové vodě.
Ještě se vrátím k orgonitu: od uložení orgonitu na zahrádce již nepršelo, ačkoli se mraky neustále rojily. Do Prahy jsem odjížděla za slunečního počasí v pondělí ráno. A jak jsem si zjistila u svých „adoptivních rodičů“ z Vlachova Březí, do dnes u nich nepršelo.
Domnívám se, že kdyby byla dostatečně hutá síť orgonitu po celé Šumavě (tedy tam, kde často prší), zabránilo by se těmto „chemtrailovým dešťům“. Také bych velmi doporučovala provádět pravidelně očistný ohňový rituál agnihotru při východu a západu slunce. Bohužel na své zahrádce jsem v poslední době pobývala velmi málo, takže se očistné účinky agnihotry nemohly dostatečně projevit.
V poslední době jsem dostala víc zpráv o tom, že se „něco děje“, o zvýšené nemocnosti lidí. Stačí mi podívat se večer na oblohu při západu slunce a pozorovat nikdy předtím neviděnou intenzivní hru barev na celé obloze, a je jasnné, odkud tyto nepříznivé vlivy pocházejí.
Omlouvám se za neradostné zprávy, ale věřím, že když budeme uvědomělejší, že toto šílenství brzy skončí.
Hledám lidi, kteří by byli schopni vyrábět orgonit (já se pokusím, ale nejsem technický typ) nebo kteří by dali k dispozici své rady k této situaci. Ozvěte se mi prosím.
Jitka Valentová